ACTA ASSEMBLEA 10/12/12 / ACTA ASAMBLEA 10/12/12

1.Plataforma AntiHipoteca

Es recorda que la recollida de signatures per demanar la dació en pagament finalitza el 23 de gener. Es proposa portar fulls de signatures el 23/12 al mercat sense sous i fer alguna altra   acció per omplir els fulls que ens queden.

S’informa de possibles accions – manifestacions a nivell estatal de cara a Febrer.

S’informa que s’està fent un “catàleg” d’habitatges buits pertanyents a bancs per denunciar la      situació i exigir que les treguin al mercat en règim de lloguer social.

2.Grup de suport a sanitat

La gent es pot seguir apuntant si vol. La formació serà segurament el 14 de gener.

3.Acció de consum 23/12

S’acorda fer un Mercat sense sous.

Es queda a la Pl del Parc a les 10.00 per muntar el mercat i l’acció durarà de 11 a 17 hores. Com en altres ocasions hi haurà taller de reciclatge per als més petits, cartells denúncia i la part d’intercanvi. Es fa cartell per penjar a bloc i Facebook i per poder imprimir i encartellar   la ciutat. S’enviarà també per mail.

Caldria una taula auxiliar per als tallers.

PROPERA ASSEMBLEA DILLUNS 7 DE GENER 19.00 PL DEL PARC.

——————————————————————————————————————————————————————–

1.Plataforma AntiHipoteca

Se recuerda que la recogida de firmas para pedir la dación en pago finaliza el 23 de Enero. Se propone llevar hojas de firmas el 23/12 en el mercat sense sous y hacer alguna otra acción para llenar las hojas que nos quedan.

Se informa de posibles acciones – manifestaciones a nivel estatal de cara a Febrero.

Se informa que se está haciendo un “catálogo” de viviendas vacías pertenecientes a bancos para denunciar la situación y exigir que las saquen al mercado en régimen de alquiler social.

2.Grupo de apoyo a sanidad

La gente se puede seguir apuntando si quiere. La formación será seguramente el 14 de Enero.

3.Acción de consumo 23/12

Se acuerda realizar un Mercat sense sous.

Se queda en la Pl del Parque a las 10.00 para montar el mercado y la acción durará de 11 a 17 horas. Como en otras ocasiones habrá taller de reciclaje para los más pequeños, carteles denuncia y la parte de intercambio. Se hace cartel para colgar en blog y Facebook y para poder imprimir y encartelar la ciudad. Se mandará también por mail.

Se necesitaría una mesa auxiliar para los talleres.

PROXIMA ASAMBLEA LUNES 7 DE ENERO 19.00 PL DEL PARQUE.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.