IV Mercat sense sous / IV Mercadillo sin dinero

mercat sense sous 4

23 de Desembre 11-17h Plaça del Parc (Eivissa)

POTS DESCARREGAR-TE EL CARTELL AQUÍ: http://ibiza.tomalaplaza.net/2012/12/18/cartells-iv-mercat-sense-sous/

COSES QUE NECESSITES SABER:

1. NO EUROS El principal i més important aspecte a destacar del mercat és que cap intercanvi pot fer-se amb diners! Aquesta és una condició indispensable per a participar-hi! 2. QUALITAT Porta coses al mercat que siguin dignes de ser intercanviades. Exposa objectes que estiguin en bon estat i néts, porta allò que saps que pot agradar i com a tu t’agradaria trobar-ho. Dóna valor al mercat! 3. CREA Saps fer coses amb les mans? No pensis a dur sempre allò vell, que ja no t’agrada o no vols. Crea coses noves i porta-les al mercat, sorprèn i ensenya! 4. MENJAR Tens olives o conserves del poble?, els pastissos se’t donen bé? Amb menjar intercanviaràs allò que vulguis. Anima’t! 5. INTERCANVIA CONEIXEMENTS Si vols ensenyar o aprendre quelcom fes-ho saber! Acosta’t al punt d’informació i entre tots estudiarem la possibilitat de crear o dinamitzar un espai d’intercanvi, com podria ser el banc del temps! 6. BARRA LLIURE Estàs disposat/da a regalar algun/s objectes sense intercanviar-los?, Disposarem d’un espai on podràs cedir aquelles coses que ja no necessites i on podràs cercar allò que estaves buscant. Tant de bo ho trobis! 7. RECICLA Redueix, reutilitza i finalment recicla! Tot allò que ja no vulguis, que no es pugui reutilitzar o reciclar serà dut a Càrites i Deixalles al final de la Jornada si tu no t’ho vols tornar a endur a casa. 8. CONEIX Aquesta és una bona ocasió per a conèixer la gent del barri. Xerra, riu i gaudeix amb els intercanvis. Aquest és un espai per als primers intercanvis, però segur que amb els teus veïns pots compartir moltes coses més!

Mercadillo sin dinero 4 (Color)

23 de Diciembre 11-17h Plaza del Parque (Eivissa)

PUEDES DESCARGARTE EL CARTEL AQUÍ:http://ibiza.tomalaplaza.net/2012/12/18/cartells-iv-mercat-sense-sous/

COSAS QUE NECESITAS SABER:

1. NO EUROS

El principal y más importante aspecto a destacar del mercado es que ningún intercambio puede hacerse con dinero! Esta es una condición indispensable para participar!

2. CALIDAD

Trae cosas que sean dignas de ser intercambiadas. Expone objetos que estén en buen estado y limpios, lleva lo que sabes que puede gustar y como a ti te gustaría encontrarlo. Da valor al mercado!

3. CREA

Sabes hacer cosas con las manos? No pienses en llevar siempre lo viejo, que ya no te gusta o no quieres. Crear cosas nuevas y llevarlas al mercado, sorprende y enseña!

4. COMER

Tienes aceitunas o conservas del pueblo? Los pasteles te dan bien? Con comida intercambiarás lo que quieras. Anímate!

5. INTERCAMBIA CONOCIMIENTOS

Si quieres enseñar o aprender algo hazlo saber! Acércate al punto de información y entre todos estudiaremos la posibilidad de crear o dinamizar un espacio de intercambio, como podría ser el banco del tiempo !

6. BARRA LIBRE

¿Estás dispuesto a regalar alguno / s objetos sin intercambiarlos? Dispondremos de un espacio donde podrás ceder aquellas cosas que ya no necesitas y donde podrás encontrar lo que estabas buscando. Ojalá tengas suerte!

7. RECICLA

Reduce, reutiliza y finalmente recicla! Todo lo que ya no quieras, que no se pueda reutilizar o reciclar será llevado a Cáritas y Deixalles al final de la jornada si tú no te lo quieres volver a llevar a casa.

8. CONOCE

Esta es una buena ocasión para conocer la gente del barrio. Charla, ríe y disfruta con los intercambios. Este es un espacio para los primeros intercambios, pero seguro que con tus vecinos puedes compartir muchas cosas más!

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.